Jämföra odds hos olika spelbolag behöver inte vara omständigt

Är du en spelare som gillar att satsa på sportbetting? Då är du förmodligen fullt medveten om att olika spelbolag erbjuder olika odds på olika matcher. Självklart vill du som spelare alltid spela med bästa möjliga odds, men hur tar du då reda på vilken sida som erbjuder bäst odds när det gäller en viss match? Behöver du besöka och manuellt jämföra de odds som erbjuds? Eller finns det något smidigare sätt?

Jämförelsesidor

Du behöver nödvändigtvis inte gå igenom sida för sida och jämföra de olika oddsen som erbjuds. Detta finns det nämligen sidor som gör åt dig. Att jämföra vilken sida som har bäst odds i stort är dock inte möjligt. De odds som erbjuds varierar nämligen från match till match. Vad du kan göra är istället att du först och främst bestämmer dig för den eller de matcher du vill spela på, vad för typ av spel du vill lägga en insats på, och sedan jämföra vad för odds de olika spelbolagen erbjuder för matchen/matcherna ifråga.

Hos Odds.nu kan du välja mellan ett stort antal olika sporter och ligor. För samtliga matcher inom de olika sporterna finner du i sin tur det spelbolag som erbjuder bäst odds. Detta är något som gör spelandet betydligt mer smidigt och lätthanterligt för dig. Framför allt så sparar du tid genom att använda dig av de tjänster som Odds.nu och liknande sidor erbjuder. Du kan på så sätt njuta av din favorithobby utan att behöva ägna en massa tid åt att hitta den sida som erbjuder bäst odds. Denna tid kan du istället använda på ett betydligt mer produktivt sätt. Du kan till exempelvis använda den till att läsa speltips eller  analysera formen hos de lag du tänker spela på, och på så sätt underlätta för dig själv när det gäller vad du ska lägga din insats på.

Betta på sport och esport

Nu för tiden omfattar sportbetting dessutom betydligt mer än att enbart spela på om en match kommer sluta med vinst för hemmalaget, oavgjort, eller vinst för bortalaget. Närmare bestämt kan du numera spela på i stort sett vad som helst som har med sport att göra. Detta kan bland annat handla om vem som blir matchens första målskytt, om det kommer att delas ut något rött kort eller inte, exakt vilket resultat matchen slutar i, och så vidare. Sportbetting är med andra ord en bransch som blir allt större, och förutom att ständigt introducera nya typer av spel att lägga insatser på så introduceras det dessutom med jämna mellanrum nya sporter att spela på. E-sport är till exempel ett nytt inslag hos många spelbolag. Det innebär att du satsar på resultatet i matcher i en mängd olika datorspel. Ett populärt sådant spel är Counter Strike.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Spela paintball

Nu är det semestertider och många är lediga så några företagsevenemang finns nog inte inplanerade. I höst däremot, när personalen är tillbaka från sin ledighet, kan paintball vara en bra kickoff inför höstens arbete.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

AIK-spelare har utbildats i hjärt- lungräddning

Att fotbollsspelare och andra idrottare plötsligt kan drabbas av hjärtstopp har varit känt en tid. Troligtvis beror detta på den fysiska ansträngning som kroppen utsätts för under en match eller träning. För mycket intensitet kan helt enkelt få hjärtat att stanna helt. Den som drabbas av hjärtstopp förlorar medvetandet inom 10-20 sekunder. Dessutom slutar personen att andras, vilket gör hjärt- lungräddning helt nödvändig för att syresätta hjärnan. För att få igång hjärtat så att det börjar slå igen krävs en hjärtstartare som skickar en elektrisk chock till hjärtat. Denna elchock får förhoppningsvis hjärtat att börja slå i normal rytm igen.

AIK Fotboll inledde ett samarbete med Hjärt-Lungfonden och samlade in pengar till fonden. Som tack för hjälpen kunde Hjärt-Lungfonden förse laget med en hjärtstartare som följer med vid matcher och träningar.

Dessutom har spelare och tränar i AIK genomgått en kurs i hjärt- lungräddning. Detta kommer förhoppningsvis göra att fler överlever ett hjärtstopp på fotbollsplanen.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

God fysik med sport och träning

Anser att du har en god fysik? Håller du kroppen i trim? Det finns många skäl till varför man bör underhålla sin kropp. Om du tränar och sportat mycket så får du en bättre kondition och du blir allmänt piggare. Den som tränar får också ett bra blodflöde vilket på sikt är bra för hjärtat och blodkärl. Överlag så ger träning en bättre hälsa vilket inte enbart är begränsat till den fysiska hälsan – utan träning kan också påverka den psykiska hälsan. Att ha rutin på sin träning är därför A och O.

Det är relativt vanligt att människor går på gym någon gång i veckan. Det gäller människor i alla åldrar även äldre. Om du som förälder vill hålla dina barn sysselsatta och samtidigt vill bidra till att de får en bättre hälsa bör du se till att de redan tidigt börjar utöva någon sport. Barn och ungdomar brukar oftast spela fotboll, hockey eller handboll. Nästan alla barn siktar på att bli proffs men det är ju dessvärre inte alla som blir. Många kanske slutar att vara med i en viss ålder men fortsätter sporta mer amatörmässigt. Kanske sätter man ihop ett korpfotbollslag med goda vänner.

Kolla in på sportguide.nu för mer tips kring sportande och träning.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Nordkorea i fotbollssammanhang

Nordkorea har deltagit i fotbolls-vm två gånger. Första gången som Nordkorea var med så gjorde man succé och gick till kvartsfinal. Andra gången som Nordkorea var med så gick det sämre och man åkte ut i gruppen. Under sista turneringen så förlorade Nordkorea alla matcher och gjorde blott ett enda mål. I de asiatiska mästerskapen har det gått bättre för Nordkorea och där har man vid två tillfällen nått semifinal. På damsidan har däremot Nordkorea lyckats betydligt bättre med bra resultat i många turneringar.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar